Long Awaited Entertainment Center Completed

Project Owner
Dan Adle
Project Type
Club
Category
Entertainment

Once upon a time, in a woodshop very near, there were some pretty amazing craftsmen.  Sounds like the start of a Christmas-time fable.  But in this case, it ain't no fable.  These Woodchips Project Team guys made an Anthem couple's Christmas wish come true.  The couple wanted it last year, but we couldn't do it.  They waited.  Enduring a three and half month shutdown, they waited.  They waited patiently to have their custom designed entertainment center built by Woodchips.  Today the wait is over.  Check out this one out.  Fourteen feet of TV, storage behind raised panel doors with soft close hinges, drawers on full extension slides and topped off with crown moulding.  It even has lights to show off their treasures.  Constructed of poplar and spray painted white, this unit is just what the MRS had hoped and waited for.  The team of Dan A, David C, Mark M, Pat H, Scott S and some others that pushed or lifted, completed a shining example of the kind of quality that Woodchips Club is known for.